Details.
Bootcamp Kizomba Intermediate

 • Date
  17/11/2013
 • Time
  13:00
 • Address
  Graaf Engelbrecht, Ganzerik 3, Breda
 • Tickets
  info@salsation-events.com
 • Tel.
  +31 6 43 06 90 56
 • Categories

Bootcamp Kizomba Intermediate

 

Zondag 17 november organiseert Salsation Events haar eerste bootcamp met niemand minder dan topdocenten Utty en Ellen van Utty Dance!

In een intensieve bootcamp van maar liefst 3 uur til jij jouw kizomba skills tot een hoger niveau. In 3 uur verbeter jij jouw techniek, je leert spelen met de muziek en je breidt je dansrepertoire uit met een aantal nieuwe moves!

Klik hier om je in te schrijven. Schrijf je jezelf in met een danspartner? Dan bespaar je jezelf maar liefst 10,- per persoon, dus 20,- per koppel!

 

 

Bootcamp Programma

Het Salsation Bootcamp Programma is speciaal ontwikkeld voor deze dag en is bedoeld voor de intermediate kizombadanser.

Minimale ervaring
Om te kunnen participeren aan dit bootcamp wordt minimaal van je verwacht dat je de basis en de saïda’s beheerst. Beheers je dit nog niet? Geen probleem! Vanaf 3 december geven Utty en Ellen een beginnerscursus Kizomba bij dansschool Salsasol in Breda.

Programma indeling
Het programma van deze dag is opgedeeld in 3 onderdelen:

Technique (13.00-14.00)

In dit uur wordt er aandacht besteed op de techniek van jouw:
– basisstappen en saïda’s
– houding
– leiden (voor de heren) en volgen (voor de dames)

Partnering (14.00-15.00)

Tijdens dit uur leer je diverse moves en partnering patronen om je dans te verrijken en meer variatie te creëren.

Styling & Timing (15.15-16.15)

Muziek is naast je danspartner het belangrijkste element in de dans. De focus in dit onderdeel van de bootcamp ligt op het integreren van muzikaliteit in je moves en tegelijkertijd wordt aandacht besteed aan hoe je op je mooist kunt bewegen.

 

Utty en Ellen

De bootcamp wordt gegeven door getalenteerde dansers en topdocenten Utty en Ellen. Ze geven inmiddels lessen, workshops en bootcamps door heel Nederland en België! Utty en Ellen geven met veel warmte, passie en humor hun lessen. De lessen van Utty en Ellen staan bekend als leuk, toegankelijk en professioneel.

In december beginnen Utty en Ellen met hun lessen bij Salsasol, tevens in Breda. Hier geven zij de cursussen Kizomba Beginners 1 en Intermediate. Klik hier voor meer info over Utty en Ellen en de lessen bij Salsasol!

Inschrijvingen en Kosten

Kosten voor dit bootcamp bedragen slechts 40,- per persoon.
Bespaar jezelf geld en zoek een danspartner! Als je je vooraf inschrijft met een danspartner ontvang je namelijk 10,- korting p.p.! Dat bespaart je per koppel dus 20,-!

Het inschrijven met een danspartner is niet verplicht. Het team van Salsation Events waarborgt zoveel mogelijk de gelijke verdeling van heren en dames en zal haar mannelijke/vrouwelijke assistenten inzetten indien nodig.

Inschrijven is mogelijk via ons inschrijfformulier. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.