Details.
Sunset Edition

Algemene info

Als de zomer niet naar ons wilt komen, creëren wij hem zelf! Iedereen verlangt naar het zomerse gevoel en daarom zal de eerste editie van Salsation in het teken staan van de zonsondergang, de zogenaamde Sunset Edition!

De locatie zal volledig ingericht worden in de Sunset kleuren. Het thema zal gedurende de hele avond een grote rol spelen.

Kizomba is helemaal hot! Deze Afrikaanse dans begint binnen de salsawereld een steeds grotere rol te spelen. Daarom komen we alle kizombafans tegemoet met een WORKSHOP KIZOMBA INTERMEDIATE!

Zorg dat je voor 00.00 uur binnen bent, want dan begint onze SURPRISE ACT om het zomerse gevoel compleet te maken!

Dorst en honger gekregen van al dat dansen? Geen probleem! Deze editie wordt verrijkt met een bijpassende cocktail, de TEQUILA SUNRISE die je bij lekker weer kunt opdrinken op het terras! Tevens zal er een catering aanwezig zijn.

 

Workshop Kizomba

De workshop Kizomba Intermediate wordt gegeven door Curtley en Jacqueline van Salsa Galante in Etten-Leur.
Deze workshop is bedoeld voor degenen die de basis van de kizomba al beheersen. Er zal aandacht worden besteed aan musicality en er zal een leuk figuur worden geleerd.

Curtley heeft al jaren danservaring en is een enthousiaste docent  die met veel passie zijn lessen geeft om dit op cursisten over te  brengen. Naast salsa, merengue en bachata is Curtley geïnfecteerd door het virus dat kizomba heet.

Kizomba is een sensuele dans afkomstig uit Angola en is momenteel  erg populair op dansfeesten. Salsa Galante was één van de eerste  dansscholen in Brabant die begonnen is met het promoten van de Kizomba.

Wil je ook  eens meemaken hoe heerlijk het is om Kizomba te dansen doe dan mee met deze workshop!

Voor meer informatie over Salsa Galante kun je hier de website bekijken.

https://www.salsation-events.com/wp-content/uploads/2013/04/salsa-galante.jpeghttps://www.salsation-events.com/wp-content/uploads/2013/04/SalsaGalante.jpg

DJ’s at Sunset Edition

 

https://www.salsation-events.com/wp-content/uploads/2013/04/Profile-Photo-DJ-Tinta.jpg

DJ Tinta

Tinta weet waar hij voor staat en speelt graag in op de wensen van een feest. Hij zet alles in om het publiek een onvergetelijke avond te bieden.

Bachata · Kizomba · Salsa · Zouk
https://www.salsation-events.com/wp-content/uploads/2013/04/Profile-Photo-DJ-Pepez.jpg

DJ Pepez

Pepez hart en interesse lag in de groovy, electro en latinstyle. Vanaf 2001 is DJ Pepez in de salsa scene terecht gekomen. Sindsdien is hij verslaafd geraakt aan "salsa" en niet meer uit de salsawereld weg te slaan.

Bachata · Mambo · Merengue · Salsa · Zouk

Line-Up

 

  • 21:00 – 22:00

   Workshop Kizomba door SalsaGalante.


  • 22:00 – 00:00

   DJ Pepez


  • 00:00 – 00:10

   Surprise Act!


 • 00:10 – 03:00

  DJ Tinta

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.